mail@innocation.dk
Smedegården 19 - 4320 Lejre
+45 52256555

Innocation tilbyder individuelle og organisatoriske mentorprogrammer med fokus på den enkelte person samt den forretningsmæssige og strategiske effekt og output for virksomheder.

Her skelnes der i mellem en individuel mentor samt en corporate mentor.

Innocations mentorer spænder bredt i forhold til uddannelses- og erfaringsbaggrund, hvilket giver os rig mulighed for at sikre et godt match mellem mentor og mentee afstemt med behov og forudsætninger.

Diversiteten hos mentorerne kombineret med et stort netværk af specialiserede samarbejdspartnere gør os i stand til at skræddersy helhedsorienterede og innovative løsninger, til glæde for vores kunder.

Individuel mentor

Den individuelle mentor arbejder med den enkeltes behov for udvikling og progression.

Individuel mentor fokuserer blandt andet på:

  • Kompetenceudvikling
  • Personlig udvikling
  • Stress, konflikt og krise

Målgruppe

Den individuelle mentor retter sig mod personer, der har behov hjælp, støtte og vejledning i forhold uddannelse, arbejde, psykisk sygdom mv.

Corporate mentor

Dette anvendes til nøglepersoner, der har indflydelse på virksomhedens resultater. Mentoren sikrer den individuelle leder – og medarbejderudvikling – uanset om det foregår individuelt eller i et team. Mentoring anvendes som et strategisk valg, der sikrer ledelses- og medarbejderudvikling.

Corporate mentor fokuserer blandt andet på:

  • Understøtte processer der fører til udvikling, forandring, vækst og succes
  • Yde rådgivning og vejledning om forretningsudvikling, strategi, marketing, produktudvikling, salgspsykologi og kommunikation

Målgruppe

Corporate mentor retter sig mod erhvervskunder, selvstændige, iværksættere og private, hvor kun fantasien sætter grænserne for mentorrollens funktion.